Sæsonmenu vinter - ​​Januar | Februar | Marts

​​Menuen

Forretter

Inkl. brød & smør til alle forretter

Bagt laks m. rugbrød & persillerub

Syltet vinterkål – urtesalat m. fennikel – citronsauce

Cremet hønsekødsuppe

Confiteret kyllingelår – jordskok som bagt og chips – purløg

Stenbiderrogn - fra februar (+15,-)

Syltet selleri – kærnemælksflager – karse – rødløgsvinaigrette – creme fraiche

Tapas-anretning (+25,-)

Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo

_

Hovedretter

Inkl. kartofler til alle hovedretter

Stegt svinebryst m. salvie

Hvidkålscreme m. muskat – svampe a la creme – bagte beder i egen juice – syltede rødbeder m. dijon

Kalveryg m. knust peber

Creme af karamelliserede løg – dehydreret gulerod i æblemost – bagt selleri m. rosmarin – kalvesauce m. peber & LBV portvin

Oksemørbrad (+50,-)

Stegte svampe – tyttebær & æblekompot – trøffelsauce – persillerod som grillet & bagt

_

Ost & desserter

3 Unika-oste

Kiks – sødt – salt

Crème brûlée m. mokka

Kaffesorbet – bagt hvid chokolade – syltede æbler

Pæretrifli m. marcipan

Creme fraiche-is – vaniljecreme – brunet smør

Chokoladekage (+25,-)

Solbær – yoghurt – hvid chokolade som creme & sprødt​

Odensevej 90​, 5260 Odense S

info@kirkhedegaard.dk - 61 13 26 89

telefontid: mandag-fredag kl. 10:00-14:00

CVR: 32148034