Menuen
Karrysild
Æble – timian – løg
Stegte sild
Kapers – rødløg – sennep
Små rejer & tomat
Mayonnaise – citron – æg
Gravad laks
Rævesauce – dild
_
Flæskesteg
Rødkål m. svesker & appelsin
Leverpostej
Ristede svampe – bacon
Æbleflæsk
Bacon – belle de boskoop-æbler – syltede løg
Stegt medister
Jule-slaw – surt – svesker
_
2 slags ost
Syltede nødder – kiks – kompot
Risalamande
Kirsebærsauce – kandiserede mandler
Tilkøb
Sælges kun i forbindelse med julefrokosten og skal tilkøbes til hele selskabet
Pandestegt fiskefilet (+25,-)
Remoulade – løgkompot
Rørt torsk (+25,-)
Persille - butterdej – creme fraiche
Andebryst (+35,-)
Appelsin og sveske kompot
Svinemørbrad (+25,-)
Champignon a la creme – bløde løg
Glaseret hamburgerryg (+25,-)
Grønlangkål – sennep
Frikadeller (+25,-)
Kold kartoffelsalat – rødbeder
Vaniljeis (+25,-)