Menuen
Forretter
Inkl. brød & smør til alle forretter
Skaldyrssalat
Rejer – kammusling – ærter – sprødt rugbrød – radise – kørvel
Syltede svinekæber
Græskar som creme & syltet – sauce på røget fynsk ost – purløg – salvieolie
Stegt havtaske (+15,-)
Oksehalesauce – bagte blommer – rød karse – syltet fennikel
Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
_
Hovedretter
Inkl. kartofler til alle hovedretter
Langtidsstegt & grillet svinekam
Glaserede portobellosvampe – blomkål – brombær- & sherrykompot – cremet svampesauce
Oksefilet stegt m. timianrub
Sauce bordelaise m. oksemarv – spidskål bagt m. hasselnødder & citron – små gulerødder – cremet spidskål tilsmagt m. kalveglace & timian
Grambogård kalve-ribeye (+50,-)
Stegte svampe – ærter – rystede ribs – trøffelsauce – estragon & blomkålspuré
_
Ost & desserter
3 Unika-oste
Kiks – sødt – salt
Sommerbær
Bagt marcipan m. hyldeblomst – vaniljeiscreme – sprød chokolade
Brombærtærte m. karamel
Nougat & valnøddeis – myntesukker – havrecrumble
Chokoladekage (+25,-)
Jordbær – kærnemælk – hvid chokolade som creme & sprødt