Menuen
Karrysild
Timian – æbler – løg
Stegte sild
Kapers – rødløg – sennep
Små rejer & tomat
Mayonnaise – citron – æg
Gravad laks
Rævesauce – dild
Pandestegt fiskefilet
Remoulade – citron
Rørt torsk
Persille – butterdej – creme fraiche
_
Andebryst
Appelsin- & sveskekompot
Flæskesteg
Rødkål m. svesker & appelsin
Svinemørbrad
Champignon à la crème – bløde løg
Frikadeller
Kold kartoffelsalat – rødbeder
Lun leverpostej
Ristede svampe – bacon
Æbleflæsk
Bacon – belle de boskoop-æbler – syltede løg
Stegt medister
Jule-slaw – surt – svesker
_
2 slags ost
Syltede nødder – kiks – kompot
Risalamande
Kirsebærsauce – kandiserede mandler
Inkl. brød & smør
Ud af huset. Min. 10 personer
Pris pr. person 399,-