Menuen
Forretter
Inkl. brød & smør til alle forretter
Koldrøget laks
Asparges – dildmayo – frisé – dild
Kyllingesalat
Rygeostcreme – purløgsolie – kørvel – sprødt rugbrød – radise
Stegt havkat (+15,-)
Hollandaise – grønne asparges, grillet, syltet & rå – brøndkarse
Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
_
Hovedretter
Inkl. kartofler til alle hovedretter
Langtidsstegt kalvebryst
Frikassesauce m. asparges & gulerod – persille – syltede majroer – stegte hvide løg
Hopballe-kylling som bryst & terrine
Hønseglace tilsmagt m. Unika Høgelund – små gulerødder – gulerodscreme – forårsløg
Grillet kalvemørbrad (+50,-)
Hvide asparges i brunet smør – creme af bagte blomkål – blomkål bagt m. estragonsmør – trøffelsauce
_
Ost & desserter
3 Unika-oste
Kiks – sødt – salt
Rabarberdessert
Rabarbersorbet – vaniljefromage – rabarber- & citronkompot – brændt hvid chokolade
Hvid chokolademousse
Lime – lakridskiks – saltkaramelsauce – marcipancrumble m. limeskal
Chokoladekage (+25,-)
Rabarber – sorbet – hvid chokolade som creme & sprødt