Menuen
Forretsbuffet
Koldrøget laks
Dildmayo – rugbrødschips – urtesalat
Dampet torsk
Hollandaisecreme – sprøde kapers – lime
Pocheret svinemørbrad
Kørvel – ristede græskarkerner – rygeost
Brød & smør
_
Buffet
Grillet oksemørbrad
Løg – tomat – timian
Sprængt svinebryst
Ristede svampe – rødvinssauce – bacon
Kyllingelår i BBQ
Tzatziki – coleslaw
Kartoffeltærte
Løg – goudaost – trøffel
Gratinerede flødekartofler
Muskat – løg
Salat af bagte tomater
Ristet sesam – syltede rødløg – oliven
Broccolisalat
Bacon – tranebær – krydderurter
Blandet grøn salat
2 slags dressing
_
Dessertbuffet
Panna cotta
Citrongele – krystalliseret chokolade
Gateau Marcel
Lemon curd – saltkaramel
Vaniljeis m. trippel chokolade
Frisk frugt – chokoladesauce