Menuen
Forretter
Inkl. brød & smør til alle forretter
Cremet blåmuslingesuppe
Gulerod – syltet selleri – dild – urtebagt torsk
Røget svinemørbrad
Rygeostcreme – purløgsolie – kørvel – ristede græskarkerner
Rimet kammusling (+15,-)
Jordskok som creme & sprøde – æble – grønkål – sprødt rugbrød
Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
_
Hovedretter
Inkl. kartofler til alle hovedretter
Langtidsstegt kalvefilet
Tyttebær – vildtsauce – saltbagt selleri – creme af grillet pastinak – syltede svampe
Andebryst & terrine af lår
Cognac & andeglace – æblepuré – bagte skalotteløg – valnødder – rødbede-crudité
Grillet oksemørbrad (+50,-)
Brændte løg – selleri som creme & bagte – trøffelsauce – stegt kejserhat – estragon
_
Ost & desserter
3 Unika-oste
Kiks – sødt – salt
Romfromage
Butterdejs-fleuron – fløde – krokant – kompot af bagt ananas
Æblekage
Vaniljeiscreme – æblepuré – kandiserede mandler – marcipan
Chokoladekage (+25,-)
Havtorn – sorbet – hvid chokolade som creme & sprødt