<-- Tilbage

Sæsonmenu efterår - ​Oktober | November | December

​​​Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne. Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Bemærk venligst, at stege skal skæres & saucer opvarmes.

Menuen

Forretter

Inkl. brød & smør til alle forretter

Cremet blåmuslingesuppe

Gulerod – syltet selleri – dild – urtebagt torsk

Røget svinemørbrad

Rygeostcreme – purløgsolie – kørvel – ristede græskarkerner

Rimet kammusling (+15,-)

Jordskok som creme & sprøde – æble – grønkål – sprødt rugbrød

Tapas-anretning (+25,-)

Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo

_

Hovedretter

Inkl. kartofler til alle hovedretter

Langtidsstegt kalvefilet

Tyttebær – vildtsauce – saltbagt selleri – creme af grillet pastinak – syltede svampe

Andebryst & terrine af lår

Cognac & andeglace – æblepuré – bagte skalotteløg – valnødder – rødbede-crudité

Grillet oksemørbrad (+50,-)

Brændte løg – selleri som creme & bagte – trøffelsauce – stegt kejserhat – estragon

_

Ost & desserter

3 Unika-oste

Kiks – sødt – salt

Romfromage

Butterdejs-fleuron – fløde – krokant – kompot af bagt ananas

Æblekage

Vaniljeiscreme – æblepuré – kandiserede mandler – marcipan

Chokoladekage (+25,-)

Havtorn – sorbet – hvid chokolade som creme & sprødt

​Ud af huset – min. 10 personer

Pris pr. person

2 retter 249,-

3 retter 329,-

4 retter 379,-

5 retter 439,-

Appetizer & ganerenser 69,-

For information om levering samt returnering af service, læs venligst her

BESTIL HER

Odensevej 90​, 5260 Odense S

info@kirkhedegaard.dk - 61 13 26 89

telefontid: mandag-fredag kl. 10:00-14:00

CVR: 32148034