Menuen
Forret - Vælg mellem
Tunmousse
Pimentdressing – citron – tomat – urtesalat m. frisé & dild
eller
Tarteletter
Høns i asparges – persille – cherrytomat
_
Buffet
Indbagt svinemørbrad
Butterdej – svampe
Kalv stegt som vildt
Rosmarin – bacon – sauce – tyttebær
Glaseret skinke
Farin – dijonsennep – honning
Bagekartoffel m. kryddersmør
(Nye kartofler i sæsonen)
Gratinerede flødekartofler
Muskatnød – løg
2 slags salater, alt efter sæson
Creme fraiche-dressing – vinaigrette
Brød & smør
_
Dessert - Vælg mellem
Islagkage
Chokoladebund – vaniljeis m. karamel – frugtis – chokoladesauce – frugtfad
eller
Citronfromage
Flødeskum – lemoncurd – krystalliseret hvid chokolade m. citron