Sæsonmenu sommer - Juli | August | September

Menuen

Forretter

Inkl. brød & smør til alle forretter

Skaldyrssalat

Rejer – kammusling – ærter – sprødt rugbrød – radise – kørvel

Syltede svinekæber

Græskar som creme & syltet – sauce på røget fynsk ost – purløg – salvieolie

Stegt havtaske (+15,-)

Oksehalesauce – bagte blommer – rød karse – syltet fennikel

Tapas-anretning (+25,-)

Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo

_

Hovedretter

Inkl. kartofler til alle hovedretter

Langtidsstegt & grillet svinekam

Glaserede portobellosvampe – blomkål – brombær- & sherrykompot – cremet svampesauce

Oksefilet stegt m. timianrub

Sauce bordelaise m. oksemarv – spidskål bagt m. hasselnødder & citron – små gulerødder – cremet spidskål tilsmagt m. kalveglace & timian

Grambogård kalve-ribeye (+50,-)

Stegte svampe – ærter – rystede ribs – trøffelsauce – estragon & blomkålspuré

_

Ost & desserter

3 Unika-oste

Kiks – sødt – salt

Sommerbær

Bagt marcipan m. hyldeblomst – vaniljeiscreme – sprød chokolade

Brombærtærte m. karamel

Nougat & valnøddeis – myntesukker – havrecrumble

Chokoladekage (+25,-)

Jordbær – kærnemælk – hvid chokolade som creme & sprødt

Odensevej 90​, 5260 Odense S

info@kirkhedegaard.dk - 61 13 26 89

telefontid: mandag-fredag kl. 10:00-14:00

CVR: 32148034