Mad ud af huset - tilpasset sæsonens bedste råvarer
Vi stræber altid efter at lave lækker, relevant og sæsonrelateret mad, så du altid får de bedste og mest friske råvarer.
Minimum 10 personer
Pris pr. person:
FRA 249,- DKK
Minimum 10 personer
Pris pr. person:
FRA 249,- DKK


Menuer med karakter
Sæsonens retter – anrettet og klar til at blive sat på jeres bord
Herunder kan du se de forskellige menuer vi har, tilpasset hver sæson.
Forår (April - Maj - Juni)
FORRETTER
Inkl. brød & smør til alle forretter
Koldrøget laks
Asparges – dildmayo – frisé – dild
Kyllingesalat
Rygeostcreme – purløgsolie – kørvel – sprødt rugbrød – radise
Stegt havkat (+15,-)
Hollandaise – grønne asparges, grillet, syltet & rå – brøndkarse
Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
–
HOVEDRETTER
Inkl. kartofler til alle hovedretter
Langtidsstegt kalvebryst
Frikassesauce m. asparges & gulerod – persille – syltede majroer – stegte hvide løg
Hopballe-kylling som bryst & terrine
Hønseglace tilsmagt m. Unika Høgelund – små gulerødder – gulerodscreme – forårsløg
Grillet kalvemørbrad (+50,-)
Hvide asparges i brunet smør – creme af bagte blomkål – blomkål bagt m. estragonsmør – trøffelsauce
–
OST & DESSERTER
3 Unika-oste
Kiks – sødt – salt
Rabarberdessert
Rabarbersorbet – vaniljefromage – rabarber- & citronkompot – brændt hvid chokolade
Hvid chokolademousse
Lime – lakridskiks – saltkaramelsauce – marcipancrumble m. limeskal
Chokoladekage (+25,-)
Rabarber – sorbet – hvid chokolade som creme & sprødt
Sommer (Juli - August - September)
FORRETTER
Inkl. brød & smør til alle forretter
Skaldyrssalat
Rejer – kammusling – ærter – sprødt rugbrød – radise – kørvel
Syltede svinekæber
Græskar som creme & syltet – sauce på røget fynsk ost – purløg – salvieoli
Stegt havtaske (+15,-)
Oksehalesauce – bagte blommer – rød karse – syltet fennikel
Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
–
HOVEDRETTER
Inkl. kartofler til alle hovedretter
Langtidsstegt & grillet svinekam
Glaserede portobellosvampe – blomkål – brombær- & sherrykompot – cremet svampesauce
Oksefilet stegt m. timianrub
Sauce bordelaise m. oksemarv – spidskål bagt m. hasselnødder & citron – små gulerødder – cremet spidskål tilsmagt m. kalveglace & timian
Grambogård kalve-ribeye (+50,-)
Stegte svampe – ærter – rystede ribs – trøffelsauce – estragon & blomkålspuré
–
OST & DESSERTER
3 Unika-oste
Kiks – sødt – salt
Sommerbær
Bagt marcipan m. hyldeblomst – vaniljeiscreme – sprød chokolade
Brombærtærte m. karamel
Nougat & valnøddeis – myntesukker – havrecrumble
Chokoladekage (+25,-)
Jordbær – kærnemælk – hvid chokolade som creme & sprødt
Efterår (Oktober - November - December)
FORRETTER
Inkl. brød & smør til alle forretter
Cremet blåmuslingesuppe
Gulerod – syltet selleri – dild – urtebagt torsk
Røget svinemørbrad
Rygeostcreme – purløgsolie – kørvel – ristede græskarkerner
Rimet kammusling (+15,-)
Jordskok som creme & sprøde – æble – grønkål – sprødt rugbrød
Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
–
HOVEDRETTER
Inkl. kartofler til alle hovedretter
Langtidsstegt kalvefilet
Tyttebær – vildtsauce – saltbagt selleri – creme af grillet pastinak – syltede svampe
Andebryst & terrine af lår
Cognac & andeglace – æblepuré – bagte skalotteløg – valnødder – rødbede-crudité
Grillet oksemørbrad (+50,-)
Brændte løg – selleri som creme & bagte – trøffelsauce – stegt kejserhat – estragon
–
OST & DESSERTER
3 Unika-ost
Kiks – sødt – salt
Romfromage
Butterdejs-fleuron – fløde – krokant – kompot af bagt ananas
Æblekage
Vaniljeiscreme – æblepuré – kandiserede mandler – marcipan
Chokoladekage (+25,-)
Havtorn – sorbet – hvid chokolade som creme & sprødt
Vinter (Januar - Februar - Marts)
FORRETTER
Inkl. brød & smør til alle forretter
Bagt laks m. rugbrød & persillerub
Syltet vinterkål – urtesalat m. fennikel – citronsauce
Cremet hønsekødsuppe
Confiteret kyllingelår – jordskok som bagt og chips – purløg
Rogn – fra februar (+50,-)
Syltet selleri – blinis – karse – rødløgsvinaigrette – creme fraiche
Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
–
HOVEDRETTER
Inkl. kartofler til alle hovedretter
Stegt svinebryst m. salvie
Hvidkålscreme m. muskat – svampe a la creme – bagte beder i egen juice – syltede rødbeder m. dijon
Kalveryg m. knust peber
Creme af karamelliserede løg – dehydreret gulerod i æblemost – bagt selleri m. rosmarin – kalvesauce m. peber & LBV portvin
Oksemørbrad (+50,-)
Stegte svampe – tyttebær & æblekompot – trøffelsauce – persillerod som grillet & bagt
–
OST & DESSERTER
3 Unika-oste
Kiks – sødt – salt
Crème brûlée m. mokka*
Kaffesorbet – bagt hvid chokolade – syltede æbler
Pæretrifli m. marcipan
Creme fraiche-is – vaniljecreme – brunet smør
Chokoladekage (+25,-)
Solbær – yoghurt – hvid chokolade som creme & sprødt
*Ønsker I crème brûlée forudsætter det, at I selv har en gasbrænder til at karamellisere toppen eller tilkøber kok ud af huset.
Pris pr. person
Ud af huset – min. 10 personer
Pris pr. person
- 2 retter 249,-
- 3 retter 329,-
- 4 retter 379,-
- 5 retter 439,-
Appetizer & ganerenser 69,-
Forbehold
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne. Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.
Bemærk venligst, at stege skal skæres & saucer opvarmes.
For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.
Gastronomi med hjerte og sjæl – skræddersyet til din anledning
Vi skræddersyr løsninger til alle slags arrangementer – præcis efter dine egne ønsker. I vores køkken tager vi kun de bedste råvarer fra sæsonen og laver alt fra bunden med kærlighed til håndværket.
Vores personale består af faguddannede ildsjæle – inklusive nogle af landets dygtigste kokke – der alle leverer en personlig og tidløs service med fokus på hver enkelt gæst.

”Vi møder dig med stor faglighed og engagement, fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være”.
Christina Kirk Hedegarrd