Buffeter med alt hvad hjertet begærer
Fra sprøde salater og møre stege til smagfulde småretter og søde fristelser. Vores buffeter er fyldt med favoritter for store og små.
Minimum 10 personer
Pris pr. person:
FRA 179,- DKK
Minimum 10 personer
Pris pr. person:
FRA 189,- DKK


Fokus på sæson, kvalitet og variation.
Når maden skal samle gæsterne
Skal du holde fest, og vil du være sikker på, at alle bliver mætte og tilfredse? Vores buffeter er både smagfulde og alsidige – klar til servering og tilpasset jeres behov.
Brunchbuffet inkl. personale
Brunch i 4 serveringer inkl. personale
8-retters luksusbrunch serveret ved bordet
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.
–
MENUEN
Drænet yoghurt
Honningristet havre – årstidens bær & frugter – krystalliseret chokolade
Koldrøget laks fra Færøerne
Rygeost – maltflager – dild – syltede urter
Røræg af øko-æg
Purløg – creme fraiche
Små krydderpølser
Trøffelmayonnaise – bagte tomater
Tørsaltet bacon
af Grambogård gris
Butterdejssnegle
Rygeost – tørret skinke – timian
Små pandekager
Vaniljeis – banan – sirup
Wienerbrød
Abrikosmarmelade
Inkl. rundstykker, rugbrødsboller & smør
Inkl. kok i 3 timer
–
PRIS
Pris pr. person 459,-
–
TILKØB
3 danske oste fra Arla Unika
Syltede nødder – kompot – 2 slags kiks – smørristet rugbrød
Pris pr. person +65,-
For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.
Brunchbuffet
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Bemærk venligst, at brød og pandekager skal lunes.
–
MENUEN
Yoghurt panna cotta
Müsli – frugtkompot
Røget rullepølse & honningskinke
Diverse sylteting & tilbehør
Varmrøget laks
Citron – salat – dild dressing
Røræg
Purløg – havsalt
Lun leverpostej
Svampe – bacon
Krydderpølser
Slagterens bedste
Små tærter
Tomat – skinke – ost
Stegt bacon
2 slags oste
Kiks – syltede nødder – kompot
Marmelade
Pandekager
Sirup – rørsukker
Marcipanmuffins
Chokolade – nødder
Frugt
Inkl. koldhævet brød & rugbrød
–
PRIS
Ud af huset. Min. 10 personer
Pris pr. person 189,-
–
TILKØB
Opgradering af oste
3 slags Arla unika oste med behørig garniture
Pris. pr. person +48,-
For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.
Frokostbuffet
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Bemærk venligst, at stege skal skæres.
–
MENUEN
Rejesalat
Hønseæg – tomat – dild
Koldrøget laks
Rimet agurk – sennepsmayo – sprødt rugbrød
Karrysild
Æble – timian – kapers – løg
Fiskefilet
Remoulade – citron
Røget makrel
Æggesalat – blomsterkarse
Valnødpaté
Peberchutney – syltede agurker
Svinemørbrad à la crème
Svampe – bløde løg
Kyllingetærte
Salat – dressing
Frikadeller
Kold kartoffelsalat – rødbeder
3 danske oste
Behørig garniture
Små tærter
Marcipan – frugt – havrecrumble – creme fraiche
Brownie
Ristede valnødder – tørret frugt
Inkl. brød, rugbrød & smør
–
PRIS
Ud af huset. Min. 10 personer
Pris pr. person 339,-
For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.
Klassisk buffet
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.
–
FORRET – vælg mellem
Tunmousse
Pimentdressing – citron – tomat – urtesalat m. frisé & dild
eller
Tarteletter
Høns i asparges – persille – cherrytomat
–
BUFFETEN
Indbagt svinemørbrad
Butterdej – svampe
Kalv stegt som vildt
Rosmarin – bacon – sauce – tyttebær
Glaseret skinke
Farin – dijonsennep – honning
Bagekartoffel m. kryddersmør
(Nye kartofler i sæsonen)
Gratinerede flødekartofler
Muskatnød – løg
2 slags salater, alt efter sæson
Creme fraiche-dressing – vinaigrette
Brød & smør
–
DESSERT – vælg mellem
Islagkage
Chokoladebund – vaniljeis m. karamel – frugtis – chokoladesauce – frugtfad
eller
Citronfromage
Flødeskum – lemoncurd – krystalliseret hvid chokolade m. citron
Ud af huset. Min. 10 personer
–
PRIS
Pris pr. person
Forret, hovedretsbuffet samt dessert 339,-
For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.
Buffet 1
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Bemærk venligst, at stege skal skæres.
–
FORRET
Vælges fra vores sæsonmenuer
–
BUFFET
Langtidsstegt nakkefilet
Salvie – svampe
Kalvebryst i egen sauce
Gulerod – løg – estragon
Saltbagte kartofler m. timian
(Nye kartofler i sæsonen)
Gratinerede flødekartofler
Muskatnød – løg
2 slags salater, alt efter sæson
Creme fraiche-dressing – vinaigrette
Brød & smør
–
DESSERT
Vælges fra vores sæsonmenuer
–
PRIS
Ud af huset. Min. 10 personer
Pris pr. person
Hovedretsbuffet 179,-
Hovedretsbuffet samt forret el. dessert 239,-
Forret, hovedretsbuffet samt dessert 299,-
–
TILKØB
Opgradering til dessertbuffet
Pris. pr. person +49,-
For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.
Buffet 2
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Bemærk venligst, at stege skal skæres.
–
FORRET
Vælges fra vores sæsonmenuer
–
HOVEDRET
Grillet oksemørbrad
Løg – tomat – timian
Sprængt svinebryst
Ristede svampe – rødvinssauce – bacon
Lammebov fra Grambogård
Persille – sennep – økologisk honning
Kartoffeltærte
Løg – goudaost – trøffel
Saltbagte kartofler
(Nye kartofler i sæsonen)
Cremetkartoffelsalat
Rødløg – dild – kapers – creme fraiche
Salat af bagte tomater
Ristet sesam – syltede rødløg – oliven
Broccolisalat
Bacon – tranebær – krydderurter
Brød & smør
–
DESSERT
Vælges fra vores sæsonmenuer
–
PRIS
Ud af huset. Min. 10 personer
Pris pr. person
Hovedretsbuffet 259,-
Hovedretsbuffet samt forret el. dessert 329,-
Forret, hovedretsbuffet samt dessert 389,-
–
TILKØB
Opgradering til dessertbuffet
Pris. pr. person +49,-
For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.
Buffet 3
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Bemærk venligst, at stege skal skæres.
–
FORRETSBUFFET
Koldrøget laks
Dildmayo – rugbrødschips – urtesalat
Dampet torsk
Hollandaisecreme – sprøde kapers – lime
Pocheret svinemørbrad
Kørvel – ristede græskarkerner – rygeost
Brød & smør
–
BUFFET
Grillet oksemørbrad
Løg – tomat – timian
Sprængt svinebryst
Ristede svampe – rødvinssauce – bacon
Kyllingelår i BBQ
Tzatziki – coleslaw
Kartoffeltærte
Løg – goudaost – trøffel
Gratinerede flødekartofler
Muskat – løg
Salat af bagte tomater
Ristet sesam – syltede rødløg – oliven
Broccolisalat
Bacon – tranebær – krydderurter
Blandet grøn salat
2 slags dressing
–
DESSERTBUFFET
Panna cotta
Citrongele – krystalliseret chokolade
Gateau Marcel
Lemon curd – saltkaramel
Vaniljeis m. trippel chokolade
Frisk frugt – chokoladesauce
–
PRIS
Ud af huset. Min. 10 personer
Pris pr. person
Forret, hovedretsbuffet samt dessert 469,-
For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.
Gastronomi med hjerte og sjæl – skræddersyet til din anledning
Vi skræddersyr løsninger til alle slags arrangementer – præcis efter dine egne ønsker. I vores køkken tager vi kun de bedste råvarer fra sæsonen og laver alt fra bunden med kærlighed til håndværket.
Vores personale består af faguddannede ildsjæle – inklusive nogle af landets dygtigste kokke – der alle leverer en personlig og tidløs service med fokus på hver enkelt gæst.

”Vi møder dig med stor faglighed og engagement, fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være”.
Christina Kirk Hedegarrd